Teqball, az meg mi? Gyere, és próbáld ki!

A Teqball nemzetközi szinten is egyedülálló magyar találmány, egy futballalapú sport és fejlesztő sporteszköz is egyben. A Teqball létrehozásával az ötletgazdák és a fejlesztők célja egyértelműen az volt, hogy a világ legnépszerűbb sportágának, a labdarúgásnak egy új, a lehető legsportszerűbb formáját tegyék elérhetővé minden, sportolásra alkalmas helyszínen.

A Teqballt ketten, négyen vagy egyedi szabályokat alkalmazva akár többen is játszhatják, miközben a technikai tudásukat, a koncentrációs készségüket és az állóképességüket is fejleszthetik minimálisra csökkentett sérülésveszély mellett.

A labdarúgásban elismert több szaktekintély szerint is az alapötlet az egyszerűségétől zseniális, ugyanis a Teqball különleges ívének köszönhetően úgy pattan a labda a játékos felé, hogy az lekezelhető és megjátszható legyen. A már kidolgozott szabályrendszerrel űzhető Teqball visszaadja a labdarúgás valódi élményét mind a hobbi-, mind a professzionális játékosok számára.

A Teqball csapata vár minden foci- és sportrajongó érdeklődőt a MOVE Week alatt a BME Sportközpontban (1111 Budapest, Bertalan Lajos utca 4-5) minden nap 10-től 18 óráig, hiszen az asztal számos egyéb más sportra ad lehetőséget a labdarúgás mellett, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelő és szórakoztató mozgásformát.