Nagyszabású sport- és egészségnap Győrben a MOVE Week szombatján

Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala is csatlakozott a MOVE Week-hez a X. Arrabona Futófesztivál, Őszi Sport- és Egészségnap elnevezésű október 4-ei rendezvénnyel. A Barátság Sportparkban megrendezésre kerülő egész napos eseménye egy családi sportprogram, amelyen bárki részt vehet, aki mozgásra, a szabadidő aktív eltöltésérére vágyik.

Délelőtt a X. Arrabona Futófesztiválon tehetik próbára magukat az ovisok a szüleikkel, majd a hosszabb távra nevezők Adyvárosban kocoghatnak a kijelölt és biztosított útvonalon. A versenyt követően a sportpark területén a városban űzhető sportágak mutatkoznak be, ezek kipróbálására lesz lehetősége az érdeklődőknek.
Minden korosztály megtalálhatja a számára legkedvezőbb formáját a szabadidő aktív eltöltésének: amíg a legkisebbek a játszóházban foglalják el magukat, addig az idősebbek a „Szépkorúak tornáján” mozoghatnak.
Az egészséges életmód népszerűsítése céljából a szakemberek a különböző szűrővizsgálatok és a megelőzés fontosságára hívják fel a figyelmet.

Bővebb információk az eseményről itt, valamint Győr honlapján találhatók.